Associació Catalana
de Meteorologia

TETHYS, revista de meteorologia    

CORREU

Per a qualsevol tipus de suggeriment, informació o aclariment escriviu un missatge a tethys@acamet.org

També ens podeu fer arribar qualsevol text o escrit per a ser publicat. En aquest cas s'ha d'afegir el nom de l’autor, l’adreça postal, l'adreça electrònica, i si es dóna el cas, la filiació i el número d’identitat.
La direcció de TETHYS es reserva el dret d’escurçar o resumir els articles de més de 300 mots, o rebutjar aquelles cartes poc respectuoses amb persones o institucions.

Si desitgeu rebre informació per correu electrònic de les novetats de Tethys, escriviu a continuació el vostre nom i la vostra adreça i cliqueu "Enviar".

 

  Nom i cognoms:
Població:
     E-mail:

Envia les dades i contactarem amb tu
El formulari s'envia mitjançant el correu electrònic. Si aquest formulari no funciona en el teu ordinador, envia'ns directament un correu electrònic a novetats@acamet.org

REGLA PER A ENVIAR DOCUMENTS

1. - Els papers preferiblement originals seran enviats a tethys@acamet.org. Afegiu la paraula "article" en el tema.

2. - S'aconsella escriure menys de 4000 paraules (referències incloses), amb un màxim de 4 figures i/o fotografies. Inclogui si us plau el nom, l'afiliació i l'adreça de l'autor, i un resum (menys de 150 paraules).

3. - En principi s'acceptarà tots els escrits sota qualsevol processador de textos popular, encara que es prefereix el format de l'HTML, així com els formats de GIF o JPG per a les imatges.

4. - El comitè de redacció sol·licitar l'ajuda de terceres persones per a avaluar la qualitat dels papers.

NOTA: Els autors de manuscrits validats assignen a TETHYS el dret de publicar el text electrònicament i en qualsevol altre format i de fer-lo disponible permanentment com arxiu electrònic.

 


Associació Catalana de Meteorologia