Associació Catalana
de Meteorologia

TETHYS, revista de meteorologia - Núm. 2    

Tethys > núm. 2 > editorial

S'inicia una nova etapa
EDITORIAL

Ara fa 4 anys que veia la llum el primer número de Tethys. Per dificultats de diversa mena ha estat aturada massa temps. Ara però s'inicia una nova etapa, aprofitant que l'ACAM disposa de pressupost suficient per encomanar la feina de manteniment.

Els objectius segueixen sent els mateixos: divulgació rigorosa dels coneixements actuals de temàtica mediterrània i tal com ja s'ha fet en els 7 anys de Jornades Fontserè.

En aquest nou número hi trobareu un seguit de treballs que s'han rebut en aquest temps d'inactivitat així com algun escrit seleccionat de les Jornades Fontserè o dels seminaris de l'ACAM. Demanem disculpes als autors que han confiat en Tethys pel retard en publicar els seus escrits. No cal dir que encoratgem a tots els aficionats i professionals del món meteorològic a col·laborar en aquest projecte que es diu Tethys, la primera revista de meteorologia per internet al nostre país.

A banda, aquesta revitalització de Tethys coincideix amb la nova plana electrònica de l'ACAM, dissenyada i mantenida per l'empresa Ample24.com i que continua amb el suport de l'àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i amb la del Departament de Medi ambient de la Generalitat de Catalunya. Aquesta remodelació en forma de portal també coincideix amb l'estrena del nou domini electrònic de l'ACAM, acamet.org. Aquí podreu trobar les principals activitats i novetats de l'ACAM, que enguany són els premis Fontserè i la posada en funcionament de la primera llista de distribució de meteorologia al nostre país, a banda de les activitats més conegudes com les Jornades o els Seminaris de primavera.

Tethys > núm. 2 > editorial